lunes, 24 de enero de 2022

NOTÍCIA MOBILITAT A ESPANYA CONSELLERIA EDUCACIÓ 

NOTÍCIA MOBILITAT A ESPANYA EL PERIÒDIC 

 

NOTÍCIA AJUNTAMENT BURJASSOT

 SETÈ DIA DE MOBILITAT A ESPANYA

DISSABTE 18/12/21

Després d'una setmana molt intensa en tots els aspectes, la mobilitat Erasmus d'Espanya sobre alimentació sostenible ha arribat a la seua fi. Els nostres visitants han d’agafar els vols per tornar als seus respectius països. Ha estat una experiència molt enriquidora per a tots els participants!!

 



 


 

 SISÈ DIA DE MOBILITAT A ESPANYA

DIVENDRES 17/12/21

 

Hui hem finalitzat els nostres projectes. Primerament hem treballat en la nostra sala d'informàtica i a continuació en un lloc anomenat "Las Naves", que és un centre d’innovació social i urbana de València,  on també els hem presentat. Després hem dinat a  Mercabanyal i hem tingut temps lliure. A les 19h hem fet el sopar d’acomiadament  al bar "Mercat de l'Estació", de Godella.

 


 






CINQUÈ DIA DE MOBILITAT A ESPANYA

DIJOUS 16/12/21

 

Per començar el dia, el Director i la Cap d'estudis de l'IES Comarcal han explicat als alumnes i professors Erasmus el sistema educatiu espanyol i els han mostrat les instal·lacions del nostre centre. A continuació,  hem esmorzat en l’institut menjar típic de la nostra terra i els visitants han pogut tastar la coca de llanda, els polvorons o les mandarines. 

Més tard hem anat a visitar molts llocs de València, començant pel port de la ciutat, on ens ha rebut el president del Cemas (El Centre Mundial de València per a l'Alimentació Urbana Sostenible, part de FAO)  i ens ha fet una xerrada sobre les startups i  l'alimentació sostenible. 

Després ens hem encaminat a l’Oceanogràfic, on hem tingut temps de visitar el lloc i de gaudir de les meravelles que s’hi poden vore. Tothom ha quedat encantat.  Més tard, hem assistit a una conferència de Startup Valencia, on empreses i emprenedors han presentat els seus projectes sobre alimentació sostenible.