CINQUÈ DIA DE MOBILITAT A ESPANYA
DIJOUS 16/12/21
Per començar el dia, el Director i la Cap d'estudis de l'IES Comarcal han explicat als alumnes i professors Erasmus el sistema educatiu espanyol i els han mostrat les instal·lacions del nostre centre. A continuació, hem esmorzat en l’institut menjar típic de la nostra terra i els visitants han pogut tastar la coca de llanda, els polvorons o les mandarines.
Més tard hem anat a visitar molts llocs de València, començant pel port de la ciutat, on ens ha rebut el president del Cemas (El Centre Mundial de València per a l'Alimentació Urbana Sostenible, part de FAO) i ens ha fet una xerrada sobre les startups i l'alimentació sostenible.
Després ens hem encaminat a l’Oceanogràfic, on hem tingut temps de visitar el lloc i de gaudir de les meravelles que s’hi poden vore. Tothom ha quedat encantat. Més tard, hem assistit a una conferència de Startup Valencia, on empreses i emprenedors han presentat els seus projectes sobre alimentació sostenible.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.