sábado, 24 de abril de 2021

 EN CONNEXIÓ AMB FINLÀNDIA


TOUR VIRTUAL A FINLÀNDIA

Continuant amb les activitats del projecte europeu KA2 Young People and urban citizenship l’alumnat de 4t d´ESO de l’IES Comarcal va participar el passat 17 de desembre en una videocoferència amb companys i companyes de la resta de països socis en el projecte. En aquesta videoconferència l´alumnat finlandés va organitzar quatre tours virtuals a diferents indrets de Sastamala (Finlàndia). La videoconferència va finalitzar amb un torn de preguntes sobre curiositats sobre la cultura i l’oci en aquesta ciutat finesa.





VIDEOCONFERÈNCIA AMB ALEMANYA



El passat 22 d´octubre l´alumnat de 4t eso que participa en el projecte KA2  “Young People and  urban citizenship” va tindre una videocoferència amb companys d´Alemanya. En aquesta activitat l´alumnat alemà va presentar dues històries urbanes  sobre dos distrites molt diferents de la ciutat de Stuttgart, un     d´ells amb un megaprojecte per a resoldre un problema de mobilitat i l´altre amb una perspectiva històrica. En acabar, els xics i les xiques de 4t d´eso varen fer preguntes, varen donar el seu punt de vista i varen poder extraure conclusions sobre la importàcia de establir un distrite o un altre en una ciutat.




 


CELEBRACIÓ ERASMUS DAY 


VALORS EUROPEUS AL COMARCAL

Durant els dies 15 i 17 d'octubre de 2020 varen tindre lloc els Erasmus Days, tres dies de celebració del programa Erasmus+  i dels valors europeus en els  quals es basa.

Des de l´IES Comarcal l´equip de projectes europeus i l´alumnat de 4t d´ESO que forma part del projecte KA2 Young people and urban citizenship va preparar una activitat per a celebrar aquestes dates. L´alumnat va exposar informació al hall del centre  sobre programes europeus en general i el nostre projecte en particular. També  va poder realitzar un  kahoot a les aules o utilitzant el codi QR facilitat prèviament. Vos deixem unes fotos de com es va desenvolupar  l´activitat: