domingo, 1 de diciembre de 2019

DIARI DE LA MOBILITAT A ALEMANYA. TERCER DIA.

TERCER DIA 30/11/2019


Avui hem desdejunat tots junts en Otto-Hahn-Gymnasium Ostfildern.

 






 






Després ha sigut el torn de la presentació dels nostres amfitrions. Tot un desplegament de cultura, tradició en Stuttgart i els seus voltants. Bon treball!


Faltava la benvinguda de l'alcalde i a les 11.30 ens va rebre a l'ajuntament amb un fabulós discurs i un snack típic, els ¨pretzels¨.


A partir d'ací ens vam dividir en equips: visita al Stadtpalais, visita al Staatstheater, visita al Haus der Geschichte i visita al Staatsgalerie.





 
Els xics i xiques aprofiten la visita per documentar-se i anar treballant en el projecte.(Encara que no està permès traure fotos de l´interior).
Un altre dia complet de treball gaudint dels companys!!!!


 
Seguim en contacte
Gute nacht!!!

DIARI DE LA MOBILITAT A ALEMANYA. SEGON DIA.



   
SEGON DIA 29/11/2019

Avui el dia ha estat molt complet i interessant.
Comencem la jornada amb la benvinguda de país amfitrió, unes paraules de Katharina com a coordinadora i el headmaster, una fabulosa actuació del cor de centre, la veritat és que no podem demanar més perquè des del primer moment ens han fet sentir com a casa.



 
I després ... a treballar, per descomptat en equips internacionals. Tot un luxe!!!

 
  


Després d'un merescut break, ens vam traslladar a StadtbauAkademie (Stuttgart) on els alumnes dels diferents països van fer les presentacions sobre un "cultural hotspost". Hem après sobre les oportunitats i reptes culturals que les ciutats ens ofereixen amb una creativitat impressionant.