miércoles, 19 de enero de 2022

QUART DIA DE MOBILITAT A ESPANYA

 DIMECRES 15/12/21

Vàrem continuar treballant pel matí en equips internacionals, en els nostres projectes relacionats amb el menjar sostenible, al Centre Díaz Pintado. Després vàrem visitar Alboraia, on hi ha grans plantacions de xufa i molta tradició i cultura de fer orxata. Finalment, vàrem acabar la visita tastant l'orxata i fartons artesans d'aquesta localitat, que tanta fama tenen en la nostra terra.
 





 

TERCER DIA DE MOBILITAT A ESPANYA

 DIMARTS 14/12/2021

Hui hem treballat tot el dia en el projecte per grups i hem dinat en la Facultat de Enginyeria Superior de València. Seguidament, hem aprofundit en la creativitat en els mateixos grups.

Per la vesprada, les coordinadores de cada país s'han reunit per a tractar aspectes sobre la mobilitat actual i sobre els plans de futur.







SEGON DIA DE MOBILITAT A ESPANYA 

El dilluns 13 de desembre vam començar la jornada amb la benvinguda oficial de la Direcció de l’IES a tots els països. A continuació, cada centre va presentar la seua tasca preliminar, on es van mostrar les investigacions en diferents temàtiques que havia realitzat cada equip. Totes van resultar molt interessants. Aquesta sessió de matí es va completar amb una visita a l’Ajuntament de Burjassot, on ens van rebre l’Alcalde i alguns regidors, i vam vore un vídeo sobre aquesta localitat.
Per finalitzar les tasques previstes, per la vesprada vam fer una videoconferència amb alguns representants d’Ainia i un treball per grups.

Seguidament, i per tancar el dia, vam participar en un taller de batucada molt divertit que havia organitzat l’Ajuntament de Godella.